Rólunk

Bevezető

I. Vezérigazgatói Köszöntő

Tisztelt Partnereink!
Tisztelt Érdeklődők!

A Whiteless Zrt. tevékenysége alapvetően a tőkepiaci folyamatok megismertetésére, megértésére és képviseletére épül. Vezetőink és szakértőink olyan szakemberek, akik átlagos tőkepiaci tudása meghaladja a két évtizedet. Vannak közöttünk több mint harminc éve a tőkepiacon edzett szakemberek és vannak nagyon tehetséges fiatalok is, akik már a jelenben is meghatározó tudással szerepelnek az oldalunkon.

A Tőkepiac rendkívül bonyolult terület. Összetett és a pénz és értékpapírok szereplőinek, tulajdonosainak „harcáról” szól. A mi feladatunk az, hogy ebben a küzdelemben pajzsként álljunk a Megbízóink védelmében. Sosem követelünk, a feladatunk a képviselet, ezt a képviseletet a szakértelmünkkel, a megbízhatóságunkkal és a folyamatos elérhetőségünkkel garantáljuk. garantáljuk.

Miközben a Megbízóinkat képviseljük, mi is aktív szereplői vagyunk a tőkepiacnak. Befektetünk tőzsdei termékekbe, részesedést szerzünk különböző cégek tulajdonlásával, támogatjuk, építjük, segítjük az optimális tőke-, és tulajdonosi szerkezet kialakításában partnereinket. Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, kérjük itt vegye fel velünk a kapcsolatot!

Virág Ferenc CEO, Whiteless
0
év tapasztalat

II. Bemutatkozás

III. Vezetők és szakértőkVezetőségünk átlagos tőkepiaci tapasztalata meghaladja a 30 évet. Valószínűleg nem mi vagyunk sem a világ legokosabb, sem a legnagyobb tudást halmozott vezetői, de a 30 év távlatában kevés olyan tőkepiaci esemény, történés valószínűsíthető, amivel ne találkoztunk volna. Megéltük a magyar tőkepiac kialakulását, a Budapesti Értéktőzsde kezdeti éveit, a tőzsdei privatizációkat, kárpótlási jegy cseréket.

Testközelből láttuk és első napjaiktól kereskedtük például a MOL, OTP, Richter, MTEL (Matáv) részvényekkel, a kilencvenes évek tőzsdei bevezetéseként, amely részvények ma is a Budapesti Értéktőzsde legnagyobb forgalmú részvényei. Megéltük a tőzsdei válságokat 1997 ázsiai, 1998 orosz, 2000 dotcom, 2008 pénzügyi, 2020 Covid-19 és a jelenben a 2022 orosz-ukrán háborús kríziseket.

A gazdaságot jellemző ciklikusság fellendülésiben és visszaeső korszakaiban ott voltunk és építettük brókercégeinket (Equitas, Random), küzdöttünk a KKV-s élet minden céget építő, formáló és deformáló helyzetével, végül mind a két értékpapír-kereskedelemre alapozott vállalkozásunkat milliárdos üzletként fejeztük be, a nulláról építkezve. 30 év hosszú idő. A régi, meghatározó személyekkel, szereplőkkel szoros kapcsolatban állunk, az új éra feltörekvő szakembereinek többsége tisztelettel gondol ránk, mint a tőkepiac veteránjaira.

Vezetőségünk konzervatívan irányítja a Whiteless működését, ragaszkodunk a 30 éves tapasztalathoz. Mindeközben a Whiteless szakértői vonalán már megjelennek a fiatalabb és rendkívül tehetséges szakemberek is, akikkel a hosszú jövőt tervezzük (Kovács Kristóf, Pászli Balázs). Ugyanakkor a szakértőink között is ragaszkodunk a keményvonalas irányok megtartásán, ezért szerepel kiemelten Horváth Zsolt és Hámori Zsuzsa, mint a Whiteless kiemelt tőkepiaci szakértői.

TOP
Vezetőség

Igazgatóink

Virág Ferenc

Elnők

Petykó Zoltán

Igazgató

Móri Péter

Tőkepiaci Igazgató

Csapat

Szakértőink

Horváth Zsolt

Tőkepiaci Szakértő

Kovács Kristóf

Operatív Igazgató

Pászli Balázs

Fejlesztési Vezető